Credem în tehnologie, credem în InSunTM!

Hibrizi de floarea-soarelui de la BASF

vezi hibrizii

Agrocentru BASF în Republica Moldova

Inovații pentru o agricultură de succes

Agricultura de astăzi este mai complexă ca niciodată: imprevizibilitatea vremii, combaterea bolilor, dăunătorilor și a buruienilor, dezvoltarea prețului pieței și lipsa resurselor naturale. Pentru a face față acestor provocări, fermierii au nevoie de noi tehnologii și soluții.

Unul din punctele forte ale companiei BASF e să colaborăm împreună pentru a depăși provocările și a găsi soluții noi, de fapt este ceva ce facem în agricultură timp de mai mult de 150 de ani. Colaboratorii noștri sunt în contact permanent cu fermierii și experții agricoli din fiecare regiune de pe glob; lucrează din greu pentru a înțelege ce abordări sunt necesare pentru optimizarea producției agricole, creșterea profitabilității fermelor și îmbunătățirea calității vieții pentru o populație mondială în creștere.

În calitate de companie de frunte în industria de protecție a plantelor avem un portofoliu larg de fungicide, insecticide, erbicide, tratanți și regulatori de creștere. În plus, oferim și produse biologice de protecție a culturilor și soluții pentru îmbunătățirea sănătății plantelor. Cu serviciile noastre digitale, ajutăm fermierii să gestioneze și să interpreteze mai eficient o gamă largă de informații legate de ferme și câmp, pentru decizii mai bune de gestionare a culturilor.

BASF are o lungă moștenire de a fi un partener de încredere pentru fermieri, pentru că știm că agricultura este cea mai importantă muncă de pe Pământ.

Fiecare dintre produsele pe care le prezentăm aici este rezultatul efortului și inovației BASF, una din cele mai importante companii chimice din lume. Principiul inovației implică o investiție semnificativă de timp și resurse, pentru a vă oferi un set de soluții de calitate superioară.

Compania BASF este angajată în dezvoltarea durabilă, promovând produse care respectă mediul. Astfel, din ce în ce mai multe produse din catalogul nostru sunt recomandate ca fiind potrivite pentru lupta integrată și ecologică; căutând mereu respectul față de mediul înconjurător.

BASF are o lungă moștenire de a fi un partener de încredere pentru fermieri, pentru că știm că agricultura este cea mai importantă muncă de pe Pământ.

Sarcinile prioritare ale Agrocentrului BASF în Republica Moldova:

  • Dezvoltarea tehnologiilor avansate pentru cultivarea culturilor agricole
  • Schimb de experiență și cunoștințe între profesioniști
  • Demonstrarea în câmp deschis a noilor tehnologii de cultivare pentru fermieri

Echipa noastră de experți tehnici vă va răspunde cu drag la orice întrebare.

 Ivan Scutaru

Ivan Scutaru

Manager Vânzări

 Natalia Stratulat

Natalia Stratulat

Manager Marketing-Comunicare și Logistică

 Ștefan Marandici

Ștefan Marandici

Consultant tehnic

Mergi sus