Delan® - Elementul cheie în protecție
info produs

Porumb

Printre cele mai importante culturi ale agriculturii mondiale, porumbul reprezintă una dintre culturile utilizate pentru hrană atât pentru oameni, cât și pentru animale, dar și petru biocombustibili.

Datele statistice arată că în 2021 a fost înregistrată cea mai mare recoltă de porumb în ultimii 30 de ani.

Soluții inovatoare pentru culturile de porumb

Există o mulțime de provocări pentru fermierii care se ocupă de cultivarea porumbului. Condițiile meteo nefavorabile, buruienile, bolile, cotațiile instabile de la bursă, insectele sau gestionarea incorectă a nutrienților pot determina negativ profitul unui agricultor. Pentru a crește porumbul într-un mod facil, aceste impedimente pot fi chiar oportunitățile necesare.

BASF are în portofoliu fungicide inovatoare, precum Retengo® . Pe lângă protecția avansată împotriva bolilor, produsul beneficiază și de efectele AgCelence®. BASF a dezvoltat tehnologia AgCelence® pentru a ajuta fermierii să obțină mai mult din teren. Brand-ul AgCelence® identifică produsele BASF care oferă beneficii dincolo de protecția culturilor, inclusiv randamente mai mari, o calitate comercială îmbunătățită, o creștere a eficienței producției și o toleranță crescută la stres.

 Ivan Scutaru

Ivan Scutaru

Manager Vânzări

 Natalia Stratulat

Natalia Stratulat

Manager Marketing-Comunicare și Logistică

 Ștefan Marandici

Ștefan Marandici

Consultant tehnic

Mergi sus