Hibrizi de rapiță InVigor!

Semințe pline de vigoare!

InV1165 InV1170 InV1188 InV1166CL InV1266CL

vezi detalii

Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

1. Acest site web este operat de BASF și toate drepturile asupra acestuia sunt deținute și rezervate de BASF.

2. Acest site și software-ul său sunt furnizate utilizatorului „aşa cum este”, fără garanții sau reprezentări de niciun fel (expres sau implicit) și fără răspundere de niciun fel în măsura în care nu contravine legii aplicabile. Cu excepția cazurilor de culpă intenționată, BASF nu este responsabil pentru nicio daună rezultată din/sau în legătură cu utilizarea acestui site. În orice caz, concernul BASF nu este responsabil și nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună indirectă, incidentală, consecutivă suferită de/sau în legătură cu utilizarea acestui site.

3. Orice informații despre produse sau alte informații publicate pe acest site web sunt furnizate în conformitate cu angajamentul BASF de a asigura acuratețea informațiilor. Cu toate acestea, astfel de informații, în măsura în care nu sunt în contradicție cu legislația aplicabilă, nu creează garanții sau reprezentări de niciun fel sau obligații din partea BASF și nu scutește utilizatorul de obligația de a efectua propriile verificări și investigații.

4. Dacă nu se specifică altfel, în scris, informațiile și materialele de pe acest site web nu pot modifica condițiile generale de vânzare ale grupului BASF.

5. Fără a-și asuma nicio răspundere, concernul BASF poate, fără nicio notificare prealabilă, să modifice și/sau să întrerupă operarea întregului site sau a unor părți din acesta în orice moment, la discreția sa, și nu va fi responsabil pentru actualizarea site-ului.

6. Legăturile către site-uri web ale terților (hyperlink-uri) nu implică aprobarea de către BASF a acestor site-uri web terțe sau acceptarea responsabilității pentru funcționarea sau conținutul acestor site-uri web terțe. Link-urile către site-uri web ale terților sunt folosite de utilizator pe propriul risc.

7. Orice revendicare sau acțiune în justiție care decurge în legătură cu acest site sau utilizarea acestuia va fi guvernată și interpretată în conformitate cu legile Germaniei, excluzând prevederile privind conflictul de legi.

Mergi sus