Credem în tehnologie, credem în InSunTM!

Hibrizi de floarea-soarelui de la BASF

vezi hibrizii

Grâu

Ocupă printre cele mai extinse suprafețe de pe glob și este una dintre cele mai importante cereale din lume. Vorbim despre culturile de grâu, care, în funcție de o serie de factori care țin de sol, fertilizare, tipuri de tratament și climă, pot rezulta în producții foarte mari.

Grâul este în topul celor mai profitabile culturi, conform statisticilor, având un profit de 30-45%.Cultura de grâu se recolteză devreme, fiind o bună plantă premergătoare pentru efectuarea arăturilor de vară.

Este foarte importantă asigurarea condițiilor necesare pentru cultivare astfel încât să obții o cultură productivă și sănătoasă. De asemenea, trebuie ținut cont și de perioada optimă de semănat a grâului. Nu trebuie neglijată nici problema buruienilor, a dăunătorilor sau a bolilor care pot duce la pierderi semnificative de producție.

BASF vine cu soluțiile de care ai nevoie pentru o cultură sănătoasă și o producție profitabilă. Atingerea scopurilor tale de producție sunt mai ușor de realizat, deoarece noi îți oferim încredere, calitate și randament ridicat, toate în timp ce tu lucrezi.

 Ivan Scutaru

Ivan Scutaru

Manager Vânzări

 Natalia Stratulat

Natalia Stratulat

Manager Marketing-Comunicare și Logistică

 Ștefan Marandici

Ștefan Marandici

Consultant tehnic

Mergi sus