Delan® - Elementul cheie în protecție
info produs

Cereale

Grâul și orzul sunt cele mai importante culturi de cereale.

Când vorbim despre terenuri cultivabile, cerealele sunt culturile cel mai des întâlnite și cele mai importante. Rețeta succesului pentru agricultorii de cereale, mai exact orz, grâu, secară sau triticale, este calitatea neschimbată și capacitatea mare de producție. Uneori, randamentul poate fi influențat negativ din cauza dăunătorilor, bolilor sau a buruienilor. Un motiv tot mai mare de îngrijorare pentru fermieri este dezvoltarea rezistenței la fungicidele și erbicidele folosite în mod uzual. Dar noi venim în ajutor cu produse inovatoare și sigure pentru eficiență maximă și ajutăm fermierii să depășească toate aceste provocări.

Protecția cerealelor și substanțele inovatoare folosite

Portofoliul BASF are produse inovatoare pentru protecția culturilor cerealiere.

În ceea ce privește protecția împotriva agenților patogeni, substanțe active precum fluxapiroxad, aflat în componența produsului Priaxor®, nu numai că asigură controlul împotriva unora dintre cele mai păgubitoare boli ale cerealelor, dar oferă și o mobilitate unică în întreaga plantă, asigurând protecția imediată și de lungă durată.

Revysol® este cel mai nou membru al familiei de substanțe fungicide create de BASF. Este o substanță activă inovatoare, din grupa chimică a triazolilor. Spre deosebire de alte substanțe din această grupă chimică, Revysol® este primul izopropanol-azol, o substanță unică, descoperită și dezvoltată de experții BASF, cu o selectivitate foarte bună, un control excelent al bolilor și un profil toxicologic favorabil.

De asemenea, multe dintre produsele noastre au incluse beneficii de vitalizare a plantei, grație tehnologiei AgCelence®. Concret, plantele rezistă mai bine la factorii de stres sau secetă, rămân verzi mai mult timp, rezultatul fiind un spor semnificativ de producție.

Pentru a respecta standardele mai înalte de protecție a mediului și necesitatea de a alimenta o populație în creștere, BASF lucrează în mod constant la soluții noi care depășesc protecția tradițională a culturilor. Produsele noastre care beneficiază de tehnologia AgCelence® oferă diverse avantaje pentru cereale, incluzând randamente mai ridicate, o calitate îmbunătățită pe piață, o eficiență crescută a producției și o toleranță crescută la stres. Prin noile beneficii funcționale, oferim modalități inovatoare prin care producătorii de cereale să își îmbunătățească randamentele în timp ce gestionează resursele, dezvoltând soluții noi pentru absorbția nutrienților și distribuția apei. Noi instrumente, inițiative și programe dedicate ajută clienții noștri să măsoare și să evalueze durabilitatea în agricultură.

Beneficiile produselor BASF ajută la vitalizarea plantelor, mulțumită inovației AgCelence®, ceea ce presupune că plantele rămân verzi o perioadă mai mare de timp și prezintă o rezistență crescută la secetă și factori de stres.

Protecția mediului este prioritară pentru BASF, de aceea echipele noastre lucrează constant pentru a identifica soluții inovatoare de protejare a plantelor. Populația în creștere este de asemenea o provocare pentru agricultură. Una dintre tehnlogiile folosite pentru produsele BASF este AgCelence®, datorită căreia culturile tale de cereale beneficiază de o calitate îmbunătățită, randament ridicat și toleranță mai mare a plantelor la stres. Prin dezvoltarea de noi soluții pentru absorbția nutrienților și distribuția apei prin noi beneficii funcționale, oferim cultivatorilor de cereale modalități inovatoare de îmbunătățire a randamentelor, gestionând în același timp resursele disponibile. Clienții noștri beneficiază de initiative, programe și instrumente noi care îi ajută să realizeze o evaluare în privința durabilității în agricultură.

 Ivan Scutaru

Ivan Scutaru

Manager Vânzări

 Natalia Stratulat

Natalia Stratulat

Manager Marketing-Comunicare și Logistică

 Ștefan Marandici

Ștefan Marandici

Consultant tehnic

Mergi sus