Revystar®

Eliberează-te de grijile provocate de vreme!

vezi detalii

Triticale

Fermierii devin din ce în ce mai interesați de cultivarea tricialelor, care sunt folosite și pentru creșterea animalelor, dar și în producția vegetală. Fermele mixte sunt mediul ideal pentru cultivarea acestora, deoarece oferă multe avantaje în alimentația animalelor: de la digestie rapidă până la conținut scăzut de amidon.

Profiturile din cultivarea triticalelor sunt aproape garantate datorită rentabilității acestei culturi. Deși triticale pot fi semănate în toate regiunile țării.

Cei mai buni precursori pentru cultivarea triticale pot fi: fasolea, năutul, soia, mazărea, in, rapiță, cartofi. Alte culturi recomandate pentru a fi plantate după triticale sunt sunt floarea soarelui, porumbul, sfecla de zahăr, cartofii de toamnă și furajele pentru primul an.

Susceptibil la ofilirea fuzariumului, nu se recomandă plantarea pe terenuri unde au fost cultivate culturi de iarbă de mai mult de doi ani, sau după alte culturi.

Respectarea momentului optim pentru însămânțare și asigurarea condițiilor potrivite pentru creșterea triticalelor este, de asemenea, foarte importantă. Nu în ultimul rând, avem mare grijă în protejarea culturilor noastre de triticale de buruieni, boli și dăunători care pot reduce semnificativ recoltele.

Oricare ar fi provocările cu care vă confruntați, BASF are experiența, cunoștințele și soluțiile pentru a vă proteja investiția în recolta și asigura maximizarea profitului din fiecare hectar. Pe măsură ce lucrați spre obiectivele dvs. de producție, fiți siguri că potențialul de randament ridicat și calitatea superioară sunt la îndemână.

 Ivan Scutaru

Ivan Scutaru

Manager Vânzări

 Natalia Stratulat

Natalia Stratulat

Manager Marketing-Comunicare și Logistică

 Ștefan Marandici

Ștefan Marandici

Consultant tehnic

Mergi sus