Revystar®

Eliberează-te de grijile provocate de vreme!

vezi detalii

BASF Crop Protection

Grupul BASF

BASF furnizează o gamă largă de materii prime pentru aproape toate industriile. Principalele noastre domenii de activitate includ substanțele chimice, produsele pentru protecția plantelor , produsele chimice pentru construcții, plastifianții, poliuretanii, dispersiile și pigmenții, produsele pentru industria hârtiei, detergenților și a consumabilelor pentru curățenie, produsele pentru industria petrochimică și rafinării, produsele pentru nutriția umană și animală.

Despre divizia BASF Agricultural Solutions

În fața unei populații mondiale în creștere rapidă, există o așteptare din ce în ce mai mare că vom stabili și menține o agricultură durabilă și un mediu sănătos.

În cooperare cu fermieri, experți agricoli, experți în combaterea dăunătorilor și alții, vedem acest lucru ca o sarcină importantă pentru noi. De aceea, investim într-o conductă puternică de cercetare și dezvoltare și un portofoliu larg care include soluții pentru tot ceea ce are legătură cu semințele și trăsăturile plantelor, protecția chimică și biologică a culturilor, gestionarea solului, sănătatea plantelor, combaterea dăunătorilor și agricultura digitală.

Echipa noastră de experți în laborator, în domeniu, în birou și în producție combină gândirea inovatoare cu acțiunea practică. Împreună dezvoltăm soluții care creează valoare pentru fermieri, societate și mediu.

Distribuitori autorizați

În această secțiune vei găsi informațiile de contact ale tuturor distribuitorilor oficiali din Republica Moldova

vezi lista

Vremea

Vremea în detaliu pentru fermieri. Ca să ai grijă mai bine de culturile tale

vezi prognoza meteo
Mergi sus