Eco Packaging

Eco Packaging - cea mai bună soluție de ambalare pentru siguranță și confort în manevrabilitate

Pentru a încuraja o utilizare sigură și eficientă a produselor pentru protecția plantelor am dezvoltat Eco Packaging. Acest tip de ambalaj și-a demonstrat deja punctele forte pe parcursul mai multor ani și, prin urmare, a devenit standardul de calitate în activitatea de zi cu zi a mii de fermieri.

De ce am dezvoltat Eco Packaging

Ajutând fermierii să utilizeze produsele de protecție a plantelor în mod eficient și în siguranță este un obiectiv principal al BASF - și lucrăm în mod constant pentru a-l îmbunătăți și mai mult. De aceea oferim fermierilor soluția optimă de ambalare. Pentru mai multă siguranță și confort.

BASF Eco Packaging este un bidon ușor și facil de manevrat, cu deschidere centrală în partea superioară, prevăzut cu un capac special cu filet, fără folie de sigilare, având un design special care reduce scurgerea și zgomotele neplăcute și care simplifică clătirea și golirea completă.

În cazul ambalajelor Eco Packaging, riscul fermierilor de a intra în contact cu un produs este semnificativ redus. În același timp, deschiderea, golirea și clătirea recipientului necesită un timp cu 25% mai redus.


Un design dovedit, șase dimensiuni

Încă de la introducerea lor, recipientele Eco Packaging cu dimensiunile de 2, 5 și 10 litri și-au demonstrat deja punctele forte în ceea ce privește utilizarea sigură și manipularea practică. Eco Packaging de la BASF sunt disponibile acum în șase dimensiuni practice - cu forme îmbunătățite pentru bidonul de 1 litru, precum și pentru recipientele de 500 și 250 ml.

Datorită formei noi cu canelurile special concepute, bidoanele sunt mai stabile. Canelurile, în combinație cu indicatorul de volum de pe etichetă, ușurează măsurarea și dozarea produsului.

Eco Packaging asigură o utilizare sigură și eficientă a produselor pentru protecția plantelor

Logo-ul embosat atestă faptul că folosiți un produs original BASF, de înaltă calitate

Reducerea riscului de contact cu produsul datorită garniturii etanșe integrate

Deșurubare și turnare simplă

Economie de timp și efort

Inel de sigilare ce atestă faptul că ambalajul nu a fost desfăcut

Inelul intact atestă calitatea ridicată a produselor BASF

Stabilitate sporită

Manipulare mai confortabilă

Greutate redusă datorită designului special, cu caneluri și grosimii scăzute a peretelui

Zgomotele neplăcute sunt reduse, la fel și stropirea, datorită deschiderii largi

Evitarea scurgerilor accidentale


Eco-eficiență pentru durabilitate - Cum beneficiază fermierii și mediul

Conceptul Eco Packaging este semnificativ mai eco-eficient, deoarece este nevoie de mai puține materiale plastice pentru a construi bidoanele. Acest lucru se traduce prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în timpul producției și reciclării. De la momentul implementării acestui concept, estimăm o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră cu peste 2.000 de tone de CO2. Aceasta echivalează cu salvarea a peste 80.000 de copaci.

De asemenea, fermierii beneficiază de o gestionare îmbunătățită a deșeurilor - bidoanele goale sunt sigure și ușor de compactat și de eliminat. În plus, riscul de expunere la produsele de protecție a plantelor pe care le conțin este redus considerabil.

Mergi sus