Folosirea responsabilă a produselor de protecția plantelor

Pentru a face performanță în agicultură, prima și prima dată trebuie să știm cum să utilizăm responsabil produsele de protecția plantelor, pentru a proteja sănătatea umană și a mediului.

Recomandările noastre: cum să cureți mașina de stropit livada?

Recomandările noastre: cum să cureți echipamentul de stropit? Curățarea interioară și exterioară a mașinii de stropit. Curățarea responsabilă a rezervorului și a echipamententului de stropit pe câmp sau la fermă.

Recomandările noastre: cum să cureți pompa de stropit? Cum se curăță pompa de stropit pomii. Procesul de curățare interioară și exterioară a pompei de spate, în livadă sau pe câmp.

Recomandările noastre: stropirea responsabilă a culturilor. Sfaturi pentru gestionarea responsabilă a produselor de protecție a plantelor înainte de stropire, în timpul aplicării și după stropire.

Recomandările noastre: cum se folosește echipamentul individual pentru protecție? Depozitare, îmbrăcare, curățare echipament de protecție fermieri.

Recomandările noastre: utilizarea responsabilă a produselor. Pesticidele și produsele chimice trebuie manipulate și depozitate de persoane autorizate în locuri special amenajate. Află informații utile, privind respectarea regulilor ce previn și împiedică accidentele ce pot afecta mediul înconjurător și sănătatea umană.

Pentru a încuraja o utilizare sigură și eficientă a produselor pentru protecția plantelor am dezvoltat Eco Packaging, soluția optimă de ambalare pentru siguranță și confort în manevrabilitate.

Factorii care influențează eficacitatea tratamentului cu pesticide

Mergi sus